English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 'ARISTOCRATIC ATHLETIC CLUB' 2014

     Την Κυριακή 26/01/2014 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του υπερσύγχρονου Γυμναστηρίου ARISTOCRATIC ATHLETIC CLUB στο Χαλάνδρι (Περικλέους και Αμυκλών 30). Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν σε αυτήν την άψογη διοργάνωση το γενικό πρόσταγμα της οποίας είχε η κα. Λαμπρινή Βελλή (ιδιοκτήτρια, γυμνάστρια και προπονήτρια του Γυμναστηρίου) κι ο σύζυγος της.
     Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης μου με τον αθλητισμό σε διάφορα μέρη της Ελλάς δε συνάντησα παρά μόνο στη Σάμο (Νάσος Γάλαρης) και στο Χαλάνδρι (Λαμπρινή Βελλή) τόσο υπερσύγχρονα γυμναστήρια διαπνεόμενα από τον αφταστο επαγγελματισμό των παραπάνω στελεχών τους!
     Το πρόγραμμα περιείχε ποικίλες γυμναστικές επιδείξεις όπως αεροβική, yoga, pilates ιμάντες Τrx όπως επίσης και σεμινάριο διατροφής και διαιτολογίας από την κα. Γιώτα Μίαρη.
     Είχα την τιμή να κληθώ, με δυο απο τους επίλεκτους μαθητές μου-τη Μελίνα Τσιλιμίγκρα και το Σταύρο Δημόπουλο, να εκπροσωπήσω το D.A.S. Streetfighting σε αυτήν την τελετή.
     Ακολουθεί ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό:





















Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗ

     Σε προηγούμενη ανάρτησή μου σας είχα υποσχεθεί ότι το παρόν blog θα φιλοξενεί εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου των πολεμικών τεχνών. Έτσι λοιπόν σήμερα έχω την τιμή να σας παρουσιάσω το Γεώργιο Γουλιδάκη, ένα σημαντικό πρόσωπο όχι μόνο για το χώρο των πολεμικών τεχνών αλλά και για την κοινωνία.
      Ο κ. Γουλιδάκης γεννήθηκε το 1971 και αφού αποφοίτησε από τη Σ.Μ.Υ. κατατάχθηκε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου και υπηρέτησε μέχρι τη ευδόκιμο συνταξιοδότησή του, με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού Κ/Δ. Μεταξύ των άλλων διετέλεσε Δκτής Λόχου Εκπαίδευσης Σχολής Αλεξιπτωτιστών και Διοικητής Λόχου Ασφαλείας του ΝΑΤΟ όπως επίσης Εκπαιδευτής Σχολείου Καταστροφών και Ορεινού Αγώνα και φυσικά Εκπαιδευτής Σχολής Στρατιωτικής Αυτοάμυνας. .
    Όσον αφορά στην αθλητική του δραστηριότητα έχει πτυχίο προπονητή στο JUDO πιστοποιημένο και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και διατηρεί σχολή στη Λάρισα όπου και διδάσκει Αυτοάμυνα.
     Επιπλέον γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά, Ισπανικά και υπολογιστές όπως και Βυζαντινή Μουσική.
     Μέχρι τώρα σας μίλησα για τον επαγγελματία κ. Γουλιδάκη. Η ανθρώπινη διάσταση όμως του Γιώργου είναι ανεξάντλητη. Το φιλανθρωπικό του έργο είναι ατελείωτο και πηγάζει από την αγάπη προς το συνάνθρωπο και το Θεό. Βρίσκεται συνεχώς στις επάλξεις του Ελληνισμού εντός και εκτός συνόρων από τη Β. Ήπειρο μέχρι το ακριτικό Καστελλόριζο παρέχοντας στους συνανθρώπους μας υλική αλλά και ηθική συμπαράσταση και βοήθεια!
     Με δυο λέξεις θα τον χαρακτήριζα ακέραιο άνθρωπο και ας μου επιτραπεί η έκφραση "με σταυρό" στο μέτωπο και στην καρδιά. Θεωρώ τους μαθητές και τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν τυχερούς και πραγματικά παροτρύνω τους φίλους αναγνώστες από Λάρισα να τον γνωρίσουν από κοντά!
     Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί του: ggoulid@windowslive.com
   
     Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...












Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΤΟΞΟΤΗΣ” 2014

     Σήμερα, 12/01/2014 στο σκοπευτικό χώρο του Κ.Ε.Β.Ο.Π. στο Χαϊδάρι, στο 5ο πεδίο βολής, τελέστηκε η καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας του σκοπευτικού και αθλητικού συλλόγου Τοξότης στις νέες εγκαταστάσεις αυτού.
     Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν και στη φετινή διοργάνωση, , η οποία ήταν και άψογα οργανωμένη κυρίως χάρη στη γραμματέα του Συλλόγου κ. Σοφία Χαρίτου.
     Στη διοργάνωση έλαβε μέρος η απονομή των διακριτικών και πτυχίων των νέων εκπαιδευτών όπλων του Συλλόγου καθώς και η απονομή τιμητικού επαίνου στον κ. Ιωάννη Λαιμοδέτη, Grand Master καθώς και ιδρυτή του D.A.S. Streetfighting από τον κ. Δημήτρη Γρίβα ( πρόεδρος Συλλόγου “ΤΟΞΟΤΗΣ” και εκπαιδευτής Αυτοάμυνας I.S.U, Tactical self-defence combat 2o DAN ) και τον Απόστολο Πανταζή ( εκπαιδευτής D.A.S. Streetfighting του τομέα βορείων προαστείων 3o DAN.)
     Τα ονόματα των νέων εκπαιδευτών όπλων του Συλλόγου είναι τα κάτωθι : κ. Φουντάς Κωνσταντίνος, κ. Βλάχος Δημήτριος και κ. Πουλίδας Θεόδωρος .
     Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε κλήρωση με όμορφα δώρα και κατόπιν η συνηθισμένη προπόνηση – εξάσκηση στόχευσης σε στόχους του σκοπευτηρίου του Συλλόγου.

     Προσωπικά εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου υγεία , ευδαιμονία, πίστη και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Και του χρόνου!