English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

1ο ΣΧΟΛΕΙΟ R.M.A. & COMBAT FIRST AID MEDIC

     Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 2ήμερο σεμινάριο-Σχολείο R.M.A. (Realistic Martial Arts) & Combat First Aid Medic που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Αγίου Δημητρίου υπό την αιγίδα του D.A.S. Streetfighting, της I-C.A.T. (Integrated Combative Arts Training) καθώς επίσης και των Σχολών Χαλανδρίου και Αγίου Δημητρίου
     Την έναρξη του Σχολείου πραγματοποίησε ο ιδρυτής του D.A.S. Streetfighting Grand Master Γιάννης Λαιμοδέτης και χαιρέτισαν με τη σειρά τους οι εισηγητές του Σεμιναρίου Δημήτριος Γρίβας, Απόστολος Πανταζής και Δημήτριος Μπακιρτζής.
     Οι ασκούμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά προχωρημένες τεχνικές πρώτων βοηθειών και την εφαρμογή τους σε εχθρικό περιβάλλον και φυσικά υπό πίεση! Τα παραπάνω όσον αφορούν στην 1η ημέρα.
     Τη 2η ημέρα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μυηθούν σε προχωρημένες αλλά απλές τεχνικές κλειστής μάχης (Close Combat Techniques) καθώς και σε αφοπλισμούς πιστολιού και αιχμηρού αντικειμένου (Disarmament). Η εκπαίδευση έγινε σύμφωνα με το μοτίβο soft-slow and hard-fast δίνοντας στους ασκούμενους την δυνατότητα να αφομοιώσουν πρώτα την τεχνική με απαλές και αργές κινήσεις κι έπειτα να δουν το αποτέλεσμα της δυνατότερα και γρηγορότερα.
     Στο τέλος του Σχολείου απονεμήθηκαν τα αντίστοιχα διπλώματα καθώς κι ένα δωράκι-έκπληξη!
     Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή, τη στήριξη και την προτίμησή σας!

     Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό























Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

1ο Σχολείο R.M.A. & πρώτων βοηθειών


   Σας καλούμε όλους στο σεμινάριο μας που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 του Ιουνίου , στη σχολή D.A.S Streetfighting Αγίου Δημητρίου με θέμα τις πρώτες βοήθειες και την αυτοάμυνα. Οι εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι : Γρίβας Δημήτριος , Μπακιρτζής Δημήτριος και Πανταζής Απόστολος. 
  
O Γρίβας Δημήτριος είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής αυτοάμυνας (instructor level A - 2ο Dan Tactical Self Defence Combat) προπονητής σκοποβολής και Πρόεδρος του σκοπευτικού συλλόγου "ΤΟΞΟΤΗΣ". Επίσης είναι επαγγελματίας δύτης και ειδικός σε θέματα V.I.P Protection.

     


O Μπακιρτζής Δημήτριος είναι ιατρός αγώνων και μαχητικών αθλημάτων καθώς επίσης και τακτικό μέλος της  actionmed (γιατροί εν δράσει). 
                                               







Ο Πανταζής Απόστολος είναι εκπαιδευτής αυτοάμυνας και σκοποβολής ( instructor level A - 3o Dan D.a.s. Streetfighting - I.C.A.T. level 1 concept instructor. ) Επίσης είναι ειδικός σε θέματα στρατιωτικής αυτοάμυνας.





Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες 2 διπλώματα αντίστοιχα των θεμάτων του.



Για περισσότερες πληροφορίες : 6932404403