English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ


 της Δέσποινας Φλωράκη (Orange belt)











Γυναίκα και Αυτοάμυνα
-Γυναίκα....
-Αδύναμο φύλλο?
-θα θέλατε!.....
  Η γυναίκα εν έτη 2014 έχει βρει πια τη θέση της στην κοινωνία.
Χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα μικρό ψήγμα από τη θηλυκή της υπόσταση, όντας μάνα, σύζυγος, εργαζόμενη ή και νοικοκυρά, μπορεί συγχρόνως να είναι και μια επικίνδυνη μαχήτρια.
  Δεν προσπαθεί να πάρει τη δόξα ή να δρέψει τις δάφνες. Απλά χρειάζεται ένα μέσο ώστε να υπερασπιστεί την σωματική της ακεραιότητα .
  Η αφιλόξενη πόλη που κρύβει τόσους κινδύνους, όπως κλέφτες, βιαστές, ανώμαλους, απαγωγείς και οτιδήποτε άλλο κακό και μοχθηρό, μπορεί πια να μην αποτελεί γι αυτήν το έσχατο φόβητρο.
  Με την ενασχόληση της με την τέχνη της «Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας» έχει αποκτήσει το μέσον που θα της εξασφαλίσει ασπίδα αλλά και όπλο απέναντι σε κάθε κακόβουλη ενέργεια, σε κάθε πιθανή αντίξοη ή επικίνδυνη συνθήκη.
  Η αυτοάμυνα δεν αποτελεί επιλογή για μια γυναίκα αλλά υποχρέωση και καθήκον της, αφού καλείται να υπερασπιστεί τον εαυτό της αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα.



Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΣΕΜIΝΑΡΙΟ I-C.A.T. ME GRAND MASTER WALT LYSAK Jr.

     Από τις 17 μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου 2014 διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και στη Σχολή του Δασκάλου Κυριάκου Αντωνιάδη ένα από τα μεγαλύτερα σεμινάρια ρεαλιστικής αυτοάμυνας από τον κορυφαίο στο είδος του Grand Master Walt Lysak Jr.
     Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τον αρχηγό του D.A.S. Streetfighting Grand Master Γιάννη Λαιμοδέτη στον οποίο και απονεμήθηκε το 5ο dan της I-C.A.T. τίτλο και τον οποίο κατέχουν πολύ λίγοι στον κόσμο!
      Πλήθος Σχολών, διαφόρων στυλ από όλη την Ελλάδα, έδωσαν το παρών σε αυτήν την άψογη διοργάνωση μεταξύ των οποίων και οι Σχολές D.A.S. Streetfighting: Συντάγματος (Κεντρική) - Grand Master Γιάννης Λαιμοδέτης, Σάμου - Master Νάσος Γάλαρης, Χαλανδρίου//Αγίας Παρασκευής   και Αγίου Δημητρίου//Δάφνης - Δημήτριος Γρίβας οι οποίες και απέσπασαν τα καλλίτερα σχόλια για την εκπαίδευση, την πειθαρχία και τη λεπτομέρεια στην εκτέλεση των τεχνικών τους.
     Να προσθέσω και οτι στον Master Νάσο Γάλαρη απονεμήθηκε το 5ο dan  στο D.A.S. Streetfighting. 
     Λίγο πριν το πέρας του σεμιναρίου έγιναν εξετάσεις από τον  Grand Master Walt Lysak Jr που αφορούσαν στα επίπεδα (levels) της I-C.A.T., τόσο εκπαιδευτών όσο και εκπαιδευομένων και στο τέλος απoνεμήθηκαν οι αντίστοιχοι τίτλοι στους εξεταζόμενους.
     Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Grand Master Walt Lysak Jr και Grand Master Γιάννη Λαιμοδέτη, για τις πολύτιμες γνώσεις που μας προσέφεραν!

     Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: