English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΝΑΣΟΥ ΓΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΥΤΟΥ

     Θεωρώ τιμή μου να παρουσιάσω στο παρόν blog τον Εκπαιδευτή του D.A.S. Streetfighting Νάσο Γάλαρη ώστε να γίνει ευρέως γνωστό το έργο του εξαίρετου αυτού δασκάλου, του υποδειγματικού αυτού ανθρώπου, του σύγχρονου αυτού Σπαρτιάτη, του προσωπικού δασκάλου και προπονητή μου (που πρώτος με μύησε και με ενέπνευσε στα μυστικά της ρεαλιστικής αυτοάμυνας), του αδερφικού μου φίλου!
     Ο  Νάσος Γάλαρης είναι επίσημος εκπαιδευτής του D.A.S. Streetfighting, 3o Dan, το οποίο του έχει απονεμηθεί από τον Grand Master Γιάννη Λαιμοδέτη.Έχει ασχοληθεί με πληθώρα πολεμικών τεχνών καθιστώντας εαυτόν έναν από τους κορυφαίους και πιο ολοκληρωμένους αθλητές, προπονητές και δασκάλους του παγκόσμιου στερεώματος των πολεμικών τεχνών και της αυτοάμυνας!
      Η κεντρική σχολή του βρίσκεται στο Βαθύ της Σάμου με πάνω απο 150 μαθητές και προσφάτως δημιουργήθηκε παράρτημα στο Καρλόβασι!
      Το έργο του διαφαίνεται κι από τους πρωταθλητές που έχει αναδείξει όπως τον Στέλιο Τσοπανάκη (1ο Dan) με πολλές διακρίσεις!
      Τέλος να προσθέσω ότι διετέλεσε Λοχίας κι εκπαιδευτής Αμφιβίων Καταδρομών!
      Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και το "Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" παρατίθενται παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τον ίδιο, τη σχολή του, τις τελευταίες εξετάσεις ζωνών, την πρόσφατη κοπής πίτας και από την βράβευση του από τον Grand Master Γιάννη Λαιμοδέτη.









1 σχόλιο:

  1. που μπορώ να βρω το παραρτημα που εχει δημιουργηθει στο καρλοβασί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή