English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΔΕΙΞΗ D.A.S STREETFIGHTING (10/03/2012)

   To Σάββατο 10/03/2012 σε κλειστό αθλητικό χώρο στο Περιστέρι διοργανώθηκε το 9th Open Martial Arts Festival με διοργανωτή τον κο Κατσιάρα. Οι συμμετοχές πολλές από πληθώρα διαφορετικών πολεμικών τεχνών και συστημάτων μάχης!
   Από τη διοργάνωση αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και το D.A.S. Streetfighting! Την ομάδα του D.A.S. προπόνησε κι οργάνωσε προσωπικά ο αρχηγός και ιδρυτής του συστήματος Grand Master John Lemodetis! Το σύστημα εκπροσωπήθηκε από τη σχολή του Συντάγματος (υπό τον εκπαιδευτή Παναγιώτη Κουβάτσο) και αυτήν της Πετρούπολης (υπό τον εκπαιδευτή Βάιο Μπεζούλα - μαθητή του Αντωνίου Αυγέρη).
   Η ομάδα του D.A.S. επέδειξε τεχνικές ρεαλιστικής αυτοάμυνας με μεγάλο επαγγελματισμό γεγονός το οποίο απέσπασε τα θερμότερα των χειροκροτημάτων!
   Μερικοί από τους αθλητές που συμμετείχαν (εκτός των 2 παραπάνω εκπαιδευτών) ήταν ο εκπαιδευτής Χρήστος Χουρμάς, η Άρια Παπαϊωάννου, o Ιωάννης Σκρέτης , η Ελένη Καβουσάνου και φυσικά ο Κωνσταντίνος Καραφώτης ο οποίος κι επέδειξε μεγάλη ακρίβεια κατά την εκτέλεση των τεχνικών!








                                                    
                                                      



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου