English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΥΤΟΥ

   Συνεχίζοντας την παρουσίαση των εκπαιδευτών του D.A.S. Streetfighting θα αναφερθώ σήμερα σ' έναν αξιόλογο εκπαιδευτή του συστήματος, το Γεώργιο Ρουμπίνη (κάτοχο 3ου Dan στο  D.A.S. Streetfighting).
   Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1979 στον Πύργο Ηλείας όπου μεγάλωσε και πρωτασχολήθηκε με τον αθλητισμό με αφετηρία το άλμα εις ύψος όπου και διακρίθηκε κρατώντας την πρώτη θέση επί 2 συναπτά έτη σε αγώνες του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας!
   Η ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες ξεκίνησε στην ηλικία των 13 χρόνων με το Okinawa Karate και ήδη στα 15 του χρόνια ήταν βοηθός εκπαιδευτή στο παιδικό τμήμα! Ένας σύγχρονος παιδοτρίβης! Επιπλέον έχει μελετήσει πληθώρα πολεμικών τεχνών - ενδεικτικά αναφέρω το Aikido (κάτοχος 2ου kyu) και το Ninjutsu.
   Είναι μέλος της I.S.U. και της Ι-C.A.T. κι έχει διακριθεί πολλάκις σε αγώνες και διοργανώσεις των προαναφερθεισών ομοσπονδιών με κορυφαία διάκριση την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στην αυτοάμυνα στο 1st International Streetfighting Cup που διεξήχθη στις Θερμοπύλες.






    Έχει διατελέσει εκπαιδευτής της Α' Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών στην αυτοάμυνα και σε close combat techniques καθώς επίσης και της ομάδας ΔΙΑΣ της Ρόδου σε θέματα ποικίλα. Επιπλέον έχει διοργανώσει σεμινάρια σε θέματα ασφάλειας, φρούρησης στόχων, έρευνας κτιρίων αλλά και αυτοάμυνας στο καζίνο της Ρόδου. Τέλος έχει εργαστεί στο παρελθόν ως Bouncer αλλά και ως συνοδός ασφαλείας σε επιχειρηματίες.
   Έχει υπηρετήσει τη θητεία του ως Υποδεκανέας Καταδρομών στην 35 Μοίρα και κατά τη διάρκεια αυτής αποσπάστηκε στην ασφάλεια υψηλών προσώπων στην οικεία του τότε ΑΓΕΕΦ.
   Σήμερα υπηρετεί ως Αστυφύλακας στη Ρόδο όπου παραδίδει και μαθήματα αυτοάμυνας φυλάσσοντας "Θερμοπύλες" με το δικό του τρόπο στις εσχατιές του Αιγαίου!
   Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου