English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

3rd International Streetfighting Cup

     Την Κυριακή 12/05, στο ξενοδοχείο President, έλαβε χώρα το 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο Streetfighting. Διαφορετικά μαχητικά στυλ και πολεμικές τέχνες όπως και συστήματα αυτοάμυνας έλαβαν μέρος σε πληθώρα αγωνισμάτων δίνοντας μια ποικιλομορφία σε αυτήν την τόσο ξεχωριστή διοργάνωση.
    Το γενικό πρόσταγμα και την επίβλεψη των αγώνων είχε ο Grand Master Γιάννης Λαιμοδέτης, όντας τοποτηρητής της άψογης αυτής διοργάνωσης!
    Το D.A.S. Streetfighting εκπροσωπήθηκε από όλες σχεδόν τις σχολές του, με τα περισσότερα μετάλλια να αποσπούν οι αθλητές του Grand Master Γιάννη Λαιμοδέτη (Αθήνα), του Master Νάσου Γάλαρη (Σάμος), του εκπαιδευτή Γεώργιου Καλαντζή (Σάμος), του Γεωργίου Ρουμπίνη (Ρόδος) και φυσικά της σχολής D.A.S. Χαλανδρίου.
    Πιο συγκεκριμένα η σχολή D.A.S. Χαλανδρίου "κατέβασε" 2 αθλητές σε 3 αγωνίσματα αποσπώντας 6 μετάλλια! Ταλέντο θεωρώ από την παραπάνω σχολή τον Ιωάννη Κωνστάντιο ο οποίος κατέκτησε τη 2η, 3η και 5η θέση σε 3 διαφορετικά αγωνίσματα έχοντας κίτρινη ζώνη (και μόνο έξι μήνες ενασχόλησης στο ενεργητικό του) καθιστώντας εαυτόν 2ο στο βάθρο μετά το Στέλιο Τσοπανάκη (Grand Champion - μαύρη ζώνη - Σάμος).
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο στους αθλητές, για την επίδοσή τους και για την υποδειγματική συμπεριφορά, τους όσο και στους προπονητές τους για την εξαίρετη προετοιμασία.
    Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω (τον καθένα για διαφορετικούς λόγους) το Grand Master Γιάννη Λαιμοδέτη, το Master Νάσο Γάλαρη, το Χριστόφορο Κουμίδη τη Μελίνα Τσιλιμίγκρα, το Σταύρο Δημόπουλο και το Δημήτριο Μπίρνταχα.
    Ακολουθεί ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου