English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

1η ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ I.S.U.

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Σχολή εκπαιδευτών της I.S.U. την Κυριακή που μας πέρασε. Ο κύκλος εκπαίδευσης-επιμόρφωσης και πιστοποίησης των εκπαιδευτών διήρκησε περίπου 30 ώρες.     Κύριος εισηγητής ήταν ο Grand Master Γιάννης Λαιμοδέτης. Στο υπερσεμινάριο επίσης δίδαξε ο γιατρός κ. Δημήτριος Μπακιρτζής της ActionAid με αντικείμενο τις πρώτες βοήθειες. Η διδασκόμενη ύλη περιελάμβανε πληθώρα αντικειμένων τόσο θεωρητικού όσο και πρακτικού επιπέδου.


     Οι υπό πιστοποίηση εκπαιδευτές και αθλητές έλαβαν εκτός του πτυχίου Instructor (A, B ή C Class - ανάλογα με το επίπεδο και την εμπειρία τους) και δίπλωμα πρώτων βοηθειών. Επιπλέον την επόμενη εβδομάδα θα λάβουν και το αντίστοιχο Ελληνικό δίπλωμα από εκπρόσωπο της Π.Ο.Κ. Σημειωτέον τα πτυχία της I.S.U. απενεμήθηκαν από τον αντιπρόεδρο της Π.Ο.Κ.κ. Νίκο  Παναγουλιόπουλο.
     Όσον αφορά στη σχολή D.A.S. Χαλανδρίου, αυτή εκπροσωπήθηκε από τη Μελίνα Τσιλιμίγκρα και το Σταύρο Δημόπουλο οι οποίοι έκλεψαν τις εντυπώσεις με το ήθος και την τεχνική τους κατάρτιση. Το "γενεαλογικό" δέντρο μεγαλώνει: Grand Master Γιάννης Λαιμοδέτης, Master Νάσος Γάλαρης, Απόστολος Πανταζής, Μελίνα Τσιλιμίγκρα και Σταύρος Δημόπουλος. Our roots run deeper με λίγα λόγια.
     Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.







2 σχόλια:

  1. Εξαίρετον,θερμά συγχαρητήρια εις απαντας/άπασαι,δεδομένου πως για την ανάδειξη του αφρού,προϋποτίθεται η μαγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή