English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΤΟΞΟΤΗΣ” 2014

     Σήμερα, 12/01/2014 στο σκοπευτικό χώρο του Κ.Ε.Β.Ο.Π. στο Χαϊδάρι, στο 5ο πεδίο βολής, τελέστηκε η καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας του σκοπευτικού και αθλητικού συλλόγου Τοξότης στις νέες εγκαταστάσεις αυτού.
     Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν και στη φετινή διοργάνωση, , η οποία ήταν και άψογα οργανωμένη κυρίως χάρη στη γραμματέα του Συλλόγου κ. Σοφία Χαρίτου.
     Στη διοργάνωση έλαβε μέρος η απονομή των διακριτικών και πτυχίων των νέων εκπαιδευτών όπλων του Συλλόγου καθώς και η απονομή τιμητικού επαίνου στον κ. Ιωάννη Λαιμοδέτη, Grand Master καθώς και ιδρυτή του D.A.S. Streetfighting από τον κ. Δημήτρη Γρίβα ( πρόεδρος Συλλόγου “ΤΟΞΟΤΗΣ” και εκπαιδευτής Αυτοάμυνας I.S.U, Tactical self-defence combat 2o DAN ) και τον Απόστολο Πανταζή ( εκπαιδευτής D.A.S. Streetfighting του τομέα βορείων προαστείων 3o DAN.)
     Τα ονόματα των νέων εκπαιδευτών όπλων του Συλλόγου είναι τα κάτωθι : κ. Φουντάς Κωνσταντίνος, κ. Βλάχος Δημήτριος και κ. Πουλίδας Θεόδωρος .
     Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε κλήρωση με όμορφα δώρα και κατόπιν η συνηθισμένη προπόνηση – εξάσκηση στόχευσης σε στόχους του σκοπευτηρίου του Συλλόγου.

     Προσωπικά εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου υγεία , ευδαιμονία, πίστη και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Και του χρόνου!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου