English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

D.A.S. Streetfighting- Άσκηση Vs Internet-καθιστική Ζωή

του Ιωάννη Κωνστάντιου (Yellow Belt)



Δυστυχώς στις μέρες μας το internet έχει μπει σχεδόν σε όλα τα σπίτια και έχει απήχηση σε όλες τις ηλικίες! Το διαδίκτυο επίσης είναι αχανές, αναληθές και εθιστικό. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι έχει την δύναμη να βάλει τον ανθρώπινο νου σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει, και που δεν μπορεί να του προσφέρει περισσότερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία από ότι μια αληθινή - ανθρώπινη επαφή. Το μόνο που μπορεί να του παρέχει προσωρινά είναι μια πλασματική ευχαρίστηση και ουτοπική διέξοδο από το εκάστοτε πρόβλημά του. Με διάφορους τρόπους όπως είναι το πορνό, ο τζόγος, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το chat με ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε!
Επίσης ο ανθρώπινος νους στις μικρές ηλικίες... πχ από 8-16 ετών είναι πολύ πιο ευάλωτος σαν ένα σφουγγάρι που απορροφά πληροφορίες και υποσυνείδητα τις διατυπώνει στη ζωή του ανάλογα με το τι βλέπει και αισθάνεται μέσα από τα video games,το πορνό,το τζόγο κτλ (πχ σκοτωμούς, ληστείες, βιασμούς, εύκολη ζωή και χλιδή) την οποία είναι πολύ δύσκολο να την βρει κάποιος στην πραγματική ζωή...με αποτέλεσμα αργότερα στην καθημερινότητα του να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και να έχει λανθασμένες απόψεις και αντιλήψεις για την πραγματική ΖΩΗ!
Παράλληλα με όλα αυτά το internet συνδυάζεται και με ένα άλλο μεγάλο λάθος που μπορεί να καταστρέψει τον άνθρωπο και αυτό είναι η λεγόμενη καθιστική ζωή, η οποία σε κρατά σε μια ψυχική, νοητική και σωματική αδράνεια. Επίσης φθείρει τις προσδοκίες του καθενός, για την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και αυτοεκτίμηση που θα μπορούσε να έχει διότι νους υγιής εν σώματι υγιές!
Η άσκησή βοηθάει, στο μέγιστο, τον οποιονδήποτε να λύσει πολλά από τα προβλήματα που μπορεί να έχει σε οποιονδήποτε τομέα της προσωπικής του ζωής!Αυτοπεποίθηση, ενεργεία, χαλάρωση, εκτόνωση, αυτοέλεγχο και πολλά άλλα σε πλημμυρίζουν όταν δωρίζεις στο σώμα σου την πιο κατάλληλη τροφή μέσω της άσκησης και πόσο μάλλον όταν η σωματική άσκηση είναι απόλυτα και ρεαλιστικά προσαρμοσμένη σε πραγματικά καθημερινά γεγονότα! Τα οποία φυσικά μπορεί να συμβούν στον καθένα μας μετά από μια αντιπαράθεση - λογομαχία στο δρόμο,στο μπαρ, στην εργασία η ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!!!

Γι αυτό λοιπόν συνδυάζουμε σωματική άσκηση και αυτοάμυνα στο D.A.S. Streetfighting!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου