English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ D.A.S. STREETFIGHTING ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

     Νέα Σχολή στον Πειραιά! Ναι, είναι γεγονός! Στις 10 Νοεμβρίου κι 18:00 το απόγευμα ξεκινούν τα μαθήματα από τον εξαίρετο εκπαιδευτή και φίλο μου Νίκο Δαραδήμο! Η Σχολή θα λειτουργήσει εντός του CrossFit Piraeus (Παπαστράτου 60 & Θερμοπυλών - Πειραιάς).
      Ο Νίκος στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πληθώρα συστημάτων αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών μεταξύ των οποίων και το D.A.S. Streetfighting, το οποίο και τον κέρδισε, και αφού εμπλούτισε τις γνώσεις και ολοκλήρωσε τον πλήρη κύκλο εκπαιδεύσεως ονομάστηκε εκπαιδευτής D.A.S. Streetfighting και I.S.U. Επιπρόσθετα μελετά και την ύλη της I-C.A.T. από την οποία είναι επίσης πιστοποιημένος.
    Επίσης έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με τους κορυφαίους του κόσμου μεταξύ των οποίων οι Grand Masters Lysak, Ryan & Lewis.

     Γνωρίζει Α' Βοήθειες (υπηρέτησε στο Υγειονομικό Σώμα κατά τη διάρκεια της θητείας του στο 496 Στρατιωτικό νοσοκομείο Διδυμότειχου). Όσον αφορά στην ακαδημαϊκή του μόρφωση, είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου. Τέλος, γνωρίζει άριστα αγγλικά και πολύ καλά γαλλικά.

       Καλή αρχή Νίκο!

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:  210-4082015, 6973903996 και στο das.streetfighting.crossfit@gmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου